Påmelding til gudstjenester og arrangement i kirkene i jula

De nasjonale smittevernreglene begrenser antall deltakere på gudstjenester og andre arrangement i kirkene denne jula, også i Nordkapp. For å forhindre at du blir avvist i kirkedøra, må du derfor melde deg på. Påmeldingen skjer på nett.

Gudstjenestene julaften i Honningsvåg er nå fulltegnet. Dette gjelder også i Skarsvåg, mens det er noen få ledige plasser i Gjesvær. Lille julaften i Repvåg er det pt. 1 ledig plass. 

Vi minner om at gudstjenesten 1. juledag kl. 12.00  i år blir samme gudstjeneste som julaften. Det betyr at du kan gå i kirken 1. juledag og få en fin og hyggelig julegudstjeneste i ro og mak. Det er ennå en del ledige plasser. PS! Damekoret deltar

Påmelding på nett

I et normalt år deltar godt over 400 mennesker på de to gudstjenestene i Honningsvåg kirke julaften. I år er det kun tillatt med 50 mennesker i kirka samtidig. I Repvåg, Skarsvåg og Gjesvær er antallet enda lavere. For å forhindre at vi må avvise folk i kirkedøra, innføres det påmelding til de fleste gudstjenester og andre arrangement i kirkene denne jula.

For å kunne håndtere påmeldingene på en god måte, og gi flest mulig sjansen til å melde seg på, må påmeldingene skje elektronisk.

Du kan melde på inntil 9 personer i tillegg til deg selv. Disse må kunne sitte sammen med deg i kirken. NB! De Nasjonale smittevernregler om antall nærkontakter i jula, må følges. Ved et evt. smitteutbrudd og behov for smitte- og smittesporingstiltak, vil du som melder på, bli kontaktet. 

Finn arrangement og meld deg på her

Vi ber om at påmelding skjer på nett, men for deg som ikke har den muligheten kan du ringe menighetskontoret. Se kontaktopplysningene nedenfor. 

Hold avstand til andre

Ved ankomst i kirken, vil du bli tatt imot av våre kirkeverter som vil registre deg og dine. Disse listene vil bli oppbevart i 10 dager, i henhold til smittevernreglene, før de blir slettet. Selv om antallet deltakere er begrenset, kan det oppstå trengsel når du skal ut og inn av kirkene. Vi ber om at alle viser tålmodighet og holder avstand til andre.

I kirken må du og de du har meldt på, sitte i samme benkerad med god avstand til andre. Flere av kirkebenkene er fysisk avsperret. 

Øker antall gudstjenester

For gi så mange som mulig, mulighet til å delta på julas gudstjenester, har menigheten økt antall gudstjenester. I år blir det tre gudstjenester i Honningsvåg kirke julaften, i tillegg vil de to gudstjenestene 1. juledag bli like som på julaften. Det betyr at det er hele fem muligheter for julegudstjeneste i Honningsvåg i år. 

I tillegg blir det julegudstjenester i Repvåg lille julaften, samt i Gjesvær og Skarsvåg på julaftens formiddag.

Utegudstjenester i romjula

Utendørs er det lov å samle flere mennesker enn innendørs, så lenge det holdes behørig avstand. Andre juledag og nyttårsaften blir det gudstjenester ute på Brochmannhaugen evt. i grillhytta i Elvedalen. Vi lover god julestemning med bål, fakler og vakker utsikt. Disse er det ikke påmelding til.

Finn arrangement og meld deg på her

 

Kontaktinformasjon for Nordkapp menighet

Post- og besøksadresse:
Menesgata 1
9750 Honningsvåg

Åpningstider kirkekontoret:
Mandag 09.00 -14.00
Tirsdag 09.00 -14.00
Torsdag 09.00-14-00

Telefon: 77 30 07 33
E-postadresse: post@kirken.nordkapp.no
Org.nr 977001706 (Nordkapp sokn)Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"