Feil på stemmesedlene

På grunn av en feil, mangler èn av de nominerte kandidatene til menighetsrådsvalget i Nordkapp på stemmesedlene til valget.

Vivi Skogvold Samuelsen sa i vår ja til å stille som kandidat til menighetsrådvalget i høst. Klar til å ta fatt på sin tredje omgang i rådet, hvis hun skulle bli valgt.

På grunn av en beklagelig feil ved innleggingen av kandidatene i valgsystemet, ble ikke Vivi registreret som kandidat, og hennes navn er dermed ikke å finne på stemmesedlene til valget. Listen består derfor av 12 kandidater, ikke 13 som opprinnelig nominert.

- Alle kan gjøre feil. Det er sånn som skjer, sier Vivi Skogvold Samuelsen, og sier hun vil gjøre en frivillig innsats i menigheten selv om hun ikke blir med i menighetsrådet.

Du finner kandidatlisten til menighetsrådsvalget i Nordkapp her

Oppdaget for sent

Feilen ble først oppdaget da stemmesedlene ble skrevet ut i forbindelse med at det ble åpnet for forhåndstemming, flere måneder etter fristen for å gjøre endringer. Kirkevergen beklager på det sterkeste det inntrufne.

Valgloven åpner forøvrig for å gjøre endringer på stemmesedlene når du avgir din stemme, ved at kandidater på lista kan gis en ekstra stemme. Det er også anledning til å føre opp andre personer enn de nominerte på stemmesedlen. Du mer informasjon om dette ved å bruke linkene nedenfor.

 

 

 

Kontaktinformasjon for Nordkapp menighet

Post- og besøksadresse:
Menesgata 1
9750 Honningsvåg

Åpningstider kirkekontoret:
Mandag 09.00 -14.00
Tirsdag 09.00 -14.00
Torsdag 09.00-14-00

Telefon: 77 30 07 33
E-postadresse: post@kirken.nordkapp.noBeklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"