Nå har fysiske gudstjenester startet opp!

De første gudstjenestene i kirkene har nå gått av stabelen, og vi er veldig glade for å kunne møtes igjen, og ønsker velkommen til gudstjenester i kirkene framover. Det er selvfølgelig restriksjoner på antall og andre smitteverntiltak i forbindelse med dette. Les mer om dette her!

Se i kalenderen for info om når det er gudstjenester i de forskjellige kirkene.

Det er tillatt for inntil 50 personer å delta på gudstjenestene (i tillegg til medvirkende). I Kråkstad kirke er det plass til maksimalt 45 (ved bruk av galleriet), og i Oppegård kirke maksimalt 35. Alle må sitte og bevege seg i kirken med minst 1 meter avstand (unntatt de som hører til samme husstand). Vi må registrere alle med navn og telefonnummer på vei inn, med tanke på mulig smittesporing. Navnelisten beholdes i 10 dager og deretter makuleres den. Den skal ikke brukes til noe annet formål enn eventuell smittesporing. I Sofiemyr kirke er det mulig å melde seg på på forhånd - se nærmere informasjon på nettsiden til Kolbotn menighet om dette.

Vi må være forberedt på at det kan komme flere enn de det er plass til. Det er ingen enkel situasjon, verken for den som ikke kommer inn, eller for dem som skal formidle beskjed om dette. Vi håper likevel at alle kan være innforstått med at det må være slik så lenge vi har antallsbegrensning. Det er utsikter til at dette kan bli endret allerede i midten av juni.

Det er utarbeidet smittevernveileder fra Kirkerådet for gudstjenester og kirkelige handlinger, den er forelagt alle menighetsrådene og ansatte for gjennomgang og eventuell lokal tilpasning, slik at det skal være trygt for alle som kommer til kirkene på gudstjenester. Samtidig må alle ta ansvar for dette:

  1. Ved sykdom må man holde seg hjemme
  2. God håndhygiene
  3. Holde avstand og unngå fysisk kontakt med andre
  4. Minst mulig berøring av inventar i kirkene.

Vi gleder oss over å feire gudstjenester i kirkene våre igjen – sammen med dere! Velkommen til kirke!

Kontaktinformasjon for Nordre Follo kirkelige fellesråd

Besøksadresse: Birkelunden 4, 1423 Ski

Åpningstider: 09:00 - 14:00

Sommertid: (24.6-14.8 2020): 10.00-13.00

Telefon: 67208200

E-post: post.nordre.follo@kirken.no

Postadresse: Birkelunden 4, 1423 Ski

Ansvarlig redaktør: Jens Erik Undrum

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"