KONFIRMANT 2021 - En viktig tid og et viktig valg

Konfirmasjon i Kolbotn, Greverud, og Oppegård på Svartskog

Er du klar for et spennende år? Bli med som konfirmant i kirken!
 
Slik melder du deg på som konfirmant i Kolbotn, Greverud og Oppegård (Svartskog):
Påmeldingslink finner du nederst på denne siden. Påmelding for konfirmanter 2021 åpnes 4.mai 2020 kl. 12. Når du melder deg på vil du kunne velge dato og sted for konfirmasjon, og her er det førstemann til mølla. Med unntak av i Oppegård kirke som ligger på Svartskog, her har konfirmanter som bor i Svartskog førsteprioritet.
 
Hvorfor konfirmasjon? Konfirmanttiden er en tid for å tenke nye tanker, få nye opplevelser og kanskje få nye venner! Sammen skal vi utforske Bibelen, hvem Gud og Jesus er og vi skal jobbe med selvbilde og identitet, forbruk og rettferd og bli kjent med høytidene. Vi skal også bli bedre kjent med hverandre og de andre konfirmantene. I konfirmanttiden er det tid og rom for å tenke og stille spørsmål. En tid for å lære mer om Gud, deg selv og om andre mennesker.

Hva er konfirmasjon? 
Ordet konfirmasjon kan bety både «å bekrefte» og «å gjøre sterk». I en konfirmasjonsgudstjeneste ber vi Gud om å velsigne og å styrke hver enkelt konfirmant.

Konfirmanttid for alle
Vi ønsker å legge til rette for en god konfirmanttid for alle i samarbeid med hjemmet. Si fra dersom det er noe spesielt vi burde vite om.

Samlinger i konfirmanttiden.
Det er mye som skal skje i konfirmanttida. På høsten 2020 er det gudstjeneste med presentasjon og noen samlinger. På våren starter vi med en felles samling i januar for alle konfirmantene i de tre menighetene, temasamlinger og innsamlingsaksjon (fasteaksjon v/Kirkens Nødhjelp). På sommeren blir det stor leir! Semesterplanen får dere i høst og det er obligatorisk oppmøte. 
 
Leir 9.-14.-august 2021
Over 200 konfirmanter og 60-70 ledere er en hel uke sammen på leir på Karlskoga i Sverige. Vi leker, konkurrerer, lærer, flørter, synger, ber, svømmer, blir kjent med nye mennesker og mye annet. Du får nye opplevelser sammen med andre og det gjør noe med deg. Mange sier de tenker annerledes om seg selv, andre folk og Gud, etter et år som konfirmant. 
 
For alle som er døpt
Konfirmasjon i kirken er det naturlige valget for alle døpte. Foreldrene og fadderne dine tok ansvar for å lære deg om den kristne tro. Konfirmasjonstiden er DIN tid til å gjøre dine erfaringer og velge selv. 
 
Jeg er ikke døpt - kan jeg konfirmeres? 
Du er ikke alene om det. Ca. 10 % av konfirmantene er ikke døpt. Du kan likevel delta i konfirmanttiden og lære det samme som de andre. På våren blir du døpt sammen med de andre. 
 
Pris
Konfirmantavgiften er på kr. 3900. Beløpet dekker leiroppholdet, konfirmantbibel og alle samlingene i konfirmasjonstiden. Innbetalingen skjer over bankgiro/giro på mail som blir sendt ut våren 2021.
Det er mulig å søke om støtte til konfirmantavgiften.
 
Datoer for konfirmasjoner høsten 2021: 
Kolbotn kirke
Lørdag 11.sept kl.12 og kl.14
Lørdag 18.sept kl.12 og kl.14
 
Sofiemyr kirke
Lørdag 11.sept kl.12 og kl.14
Søndag 12.sept kl.11
Lørdag 18.sept kl.12 og kl.14 
 
Greverud kirke
Lørdag 04.sept kl.12 og kl.14
Søndag 05.sept kl.11
Lørdag 11.sept kl.12 og kl.14
 
Oppegård kirke (på Svartskog)
Lørdag 04.sept kl.12
 
Har du spørsmål om påmelding eller om konfirmantopplegg o.l. er det bare å ta kontakt med Elise Frøyen (se kontaktinfo under). 

Linken til påmelding finner du HER!

Kontaktinformasjon for Nordre Follo kirkelige fellesråd

Besøksadresse: Birkelunden 4, 1423 Ski

Åpningstider: 09:00 - 14:00

Sommertid: (24.6-14.8 2020): 10.00-13.00

Telefon: 67208200

E-post: post.nordre.follo@kirken.no

Postadresse: Birkelunden 4, 1423 Ski

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"