Fasteaksjonen 2020 - i år klarte Oddernes menighet å samle inn 77.840kr til vår digitale innsamlingsaksjon! Tusen takk til alle som var med å gi og bidra!

I år blir fasteaksjonen DIGITAL pga. smittefaren for coronaviruset. Årets fasteaksjon er viktigere enn noensinne. Verden er i krise. Rent vann og god hygiene er livsviktig i denne ekstreme situasjonen. Både for å forebygge videre spredning, men også for å hjelpe de som allerede er rammet. Her kan du lese mer om årets aksjon og hvordan du kan støtte menighetens innsamlingsaksjon via Facebook og vipps.

Kirkens Nødhjelp er allerede i gang med opplæring om koronaviruset og smitteforebygging i flere av landene de er til stede i. Nå trenger vi en global dugnad for å begrense spredningen av COVID-19 i de mest sårbare landene, og sikre rent vann. Oddernes menighet har i flere år gjort en enorm innsats for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelp. Konfirmanter, foreldre og mange frivillige har vært bøssebærere. I den situasjonen Norge står i nå, kan vi ikke gå ut med bøsser pga. smittefare. Vi håper derfor du vil være med Oddernes menighet på denne dugnaden, også i år. Alle beløp hjelper!

Du kan støtte på flere måter:

1. Gå inn på Oddernes menighet på Facebook. Der har menigheten opprettet en digital innsamling hvor du selv velger hvilket beløp du vil donere til Kirkens Nødhjelp. Her kan du også hele tiden se hvor mye penger Oddernes menighet har klart å samle inn. 

2. Vipps pengene til Oddernes menigheten #116643 og merk pengene med FASTEAKSJONEN 2020

HER ER EN LINK DU KAN TRYKKE PÅ FOR Å KOMME DIREKTE TIL FASTEAKSJONENS EGNE NETTSIDER Her kan du lese mer om hva pengene skal gå til, og lese historier fra mennesker som har fått et nytt liv da vannstasjonene kom til landsbyen de bor i. 

 

Kontaktinformasjon for Justvik kirke

Grostølveien 4E,
4634 Kristiansand

Tlf: 38 19 69 30
Organisasjonsnr: 976 992 555
Kontonr: 3000 07 70090
Vipps: 11 66 43, merk Justvik

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"