Vår kjære flotte, hjertevarme og dedikerte prest, Lars Ivar Bratsberg, flytter østover neste sommer, og vil derfor slutte som prest i Justvik over nyttår.

I og med at han har et halvt år igjen av presteutdanningen sin, avslutter han prestegjerningen allerede nå. Lars Ivar har virket som prest i Justvik kirke siden sommeren 2018. Han har vært en folkekjær prest i Justvik, og til tross for den korte tiden han har vært presten vår her, vil han etterlate et stort tomrom etter seg. Tidligere har Lars Ivar også vært ungdomsarbeider i menigheten fra mai 2013 og ut 2016.

Lars Ivar sier selv at det er med tungt hjerte han sier opp jobben i Justvik kirke, men av hensyn til familien er det et riktig tidspunkt å flytte østover nå. De savner nærhet til familie, og ønsker at guttene skal få vokse opp med besteforeldre, tanter og onkler i nærheten.

Som menighet ønsker vi å takke Lars Ivar for den tiden vi har hatt gleden av å ha ham som ungdomsarbeider og prest i Oddernes menighet. Vi kommer til å savne ham, og ønsker ham lykke til og Guds velsignelse over ham, familien og det arbeidet som ligger foran.

Stillingen som ny prest vil antagelig bli lyst ut før nyttår, og vi håper ny prest er på plass fra sommeren.

På vegne av Oddernes menighet, sokneprest Jon Andreas Lauvland

 

 

Kontaktinformasjon for Justvik kirke

Grostølveien 4E,
4634 Kristiansand

Tlf: 38 19 69 30
Organisasjonsnr: 976 992 555
Kontonr: 3000 07 70090
Vipps: 11 66 43, merk Justvik

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"