Påske i Oddernes menighet. På denne siden vil vi legge ut forskjellig innhold i løpet av påsken.

Hei alle sammen! Reglene er nå klare, og det blir dessverre ingen påskegudstjenester i kirkene våre denne påsken. Heller ikke utegudstjenester er tillatt. Men det skjer mye likevel. På denne siden finner du ulikt innhold i forbindelse med påsken. Det blir lagt ut gudstjenester, og annet påskeinnhold for barn og voksne.

  • Påskedag- en flott video med mange kjente ansikter fra menigheten som leser påskeevangeliet. Han er oppstanden! Videoen finner du lengre nede på siden.

  • Utendørs påskequiz ved Oddernes kirke hele påskeuken. Quizen passer for familier, og fasiten finner man i løypa. Lykke til!

  • Palmesøndag: Gudstjeneste fra Lund kirke. Et samarbeid mellom Oddernes og Lund menighet. I begge kirkene har vi den siste tid hatt studenter, Erik Wessmann i Oddernes, og Anne Øvensen i Lund kirke. Sammen har vi laget en digital gudstjeneste som du kan se lenger nede på denne siden, og på menighetens facebook-side. Videoen blir tilgjengelig søndag 28.mars kl.11.00.

  • Samlingsstund for de minste med Karen Kilane og datter Mathilda. Palmesøndag 2021. Denne gangen har lille sau gått seg bort igjen! Se videoen, du finner den lengre ned på siden. 

  • Kateket Håkon Kringlebotn og familien, har laget en morsom film om hvordan man kan markere og feire påsken hjemme. Filmen finner du nederst på siden. Trykk på pilen.

 

  • Oddernes menighet har denne påsken en PÅSKEQUIZ for hele familien! Her er det mulig å vinne en flott kurv med masse påskegodteri! Se filmen lenger nede på siden. I filmen får du spørsmålene du skal svare på, og svarene sendes på sms til nr.: 900 76 228. Lykke til!

Kontaktinformasjon for Oddernes kirke

Jegersbergveien 6,
4630 Kristiansand
Organisasjonsnr: 976 992 555
Kontonr: 3000 07 70090
Vipps: 11 66 43

Tlf: 38 19 68 60

Kontortid: Tirsdag til fredag
kl. 10.00-14.00.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"