SAMMEN SOM KIRKE I HELE VERDEN-aksjonen er nå avsluttet. Menigheten har samlet inn 34.580kr! Tusen takk til alle som støttet opp om aksjonen!

- en solidaritetsaksjon med våre søsterkirker i andre land som er hardt rammet av corona-krisen. Oddernes menighet har satt seg som mål å samle inn 30.000 kr til "Vann til Liberia" fra Pinse til St. Hans 2020. Her finner du lenker til Agder og Telemark bispedømme sine egen nettsider om aksjonen, og du kan lese mer om vår samarbeidspartner Misjonsalliansen, og deres arbeid i Liberia under corona-krisen. Nederst på siden finner du lenke til filmen med Torbjørg Jensen, overlege ved Sørlandet sykehus som har vært i Liberia og vet hvilke utfordringer landet står ovenfor.

Koronapandemien tydeliggjør hvordan vår verden henger sammen. Den Norske Kirke er del av en verdensvid kirke. Samtidig har den kanskje verdens beste apparat til å møte denne situasjonen.
Derfor ønsker aksjonen å vise det globale ansvar Dnk har gjennom sine menigheter! Nederst på siden finner du lenker til ulike nettsider med mer informasjon om aksjonen. 

 

Hvordan kan DU hjelpe?

  • Du kan vippse et beløp til Oddernes sokn VIPPS nr: #11 66 43   Merk innbetalingen med: SAMMEN
  • Du kan gi kollekt på gudstjenesten vår 31.mai..
  • Bankoverføring til kontonr: 3000 07 70090. Merk innbetalingen med: SAMMEN
  • Donere et beløp til vår digitale innsamlingsaksjon på Facebook ved å TRYKKE PÅ DENNE LENKEN: 

 

Vi takker for alle gaver som kommer inn!

Korona-status i Liberia

Alt er stengt ned i Liberia i frykt for koronaviruset. Misjonsalliansen bidrar med rent vann, såpe og informasjonsspredning for å forbygge smitte og redde liv. Liberia har en befolkning på 4,6 millioner mennesker, men bare 260 leger og 6 respiratorer i hele landet. Over 60 % av befolkningen mangler tilgang på rent vann. Nå trenger de all den hjelpen de kan få for å redde liv! Koronaviruset viser ingen hensyn og rammer de fattigste hardest!  

Kontaktinformasjon for Oddernes kirke

Jegersbergveien 6,
4630 Kristiansand
Organisasjonsnr: 976 992 555
Kontonr: 3000 07 70090
Vipps: 11 66 43

Tlf: 38 19 68 60

Kontortid: Tirsdag til fredag
kl. 10.00-14.00.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"