Cellegrupper

Du står helt alene i en rugby kamp, og skal prøve å holde unna 5 andre personer ved hjelp av din egen styrke. Sjansen for at du blir veltet overende er ganske stor. Tenk om du kunne hatt 5 andre medspillere som kunne støttet deg, holdt deg oppe og hjulpet deg?!

 Da hadde det vært mye lettere. Å ha et felleskap med andre kristne har vært viktig i hele den kristne historien. Jesus hadde et felleskap med disiplene, Paulus hadde et felleskap med kristne han besøkte og det å samles med et fokus på Jesus har vært sentralt i den kristne kirke. En cellegruppe er et type felleskap som er med på å skape et slik samlingsted. Ordet «fokus» kommer fra latin og sikter til bålet som var i midten av visse typer telt/hus som var runde. Det var her alt skjedde, maten ble tilberedt og servert, det var her man satt på kveldene og varmet seg. Det var det som var «fokuset».

Vi samles, leser bibel, deler fra eget liv og ber sammen. Om man møtes 1 eller 4 ganger i mnd er ikke viktig, det viktige er at dette kan bli en del av vår rutine og bli et sted hvor vi får satt fokus på Jesus og vårt forhold til Gud.

Kontaktinformasjon for Oddernes kirke

Jegersbergveien 6,
4630 Kristiansand
Organisasjonsnr: 976 992 555
Kontonr: 3000 07 70090
Vipps: 11 66 43

Tlf: 38 19 68 60

Kontortid: Tirsdag til fredag
kl. 10.00-14.00.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"