SLORA 2017

Hundrevis av barn, ungdommer og voksne har kost seg på Sloraleir i mai og juni!

Sloraleirene denne sommeren var en suksess - som vanlig! Det var totalt 226 gutter og jenter som var på leir fordelt på fire helger i mai og juni. Det var til og med 20 stk på venteliste, som dessverre ikke fikk plass. Leirene blir fort fulle i påmeldingsperioden, og kun den siste av leirene hadde ledige plasser.

I tillegg til alle barna som er på leir, er det veldig mange frivillige voksne og ungdommer som er med. Vi hadde godt med ledere dette året; hele 48 voksne og 25 ungdommer var med disse helgene og var ledere slik at barna hadde det fint og trygt. Det var også 80 personer som bidro på kjøkkenet så alle kunne få mat i magen, pluss 6 kjøkkensjefer som hadde styr på alle som kom og gikk og hva som skulle kokkeleres. Samt at kaker ble bakt og gitt til hver leir for litt ekstra kos.

På lørdagene hver helg var det fullt opplegg med kanopadling, Slora-VM og forming. Aktivitetene er en høydare for mange, og det kom inn 10 ekstrahjelpere for å være med å dra det i land.

Med all denne hjelpen kunne leirene trygt få gå sin forrykende gang, med kun 8 lønnede medarbeidere! Vi gleder oss allerede til neste år ;)