Orkdal Pre Soul Children

Orkdal Pre Soul Children er et energisk barnekor for barn i alderen 3-9 år. Vi synger kule og fine sanger som viser vår verdi og vår takknemlighet over livet!

Annenhver onsdag møtes vi på misjonshuset på Svorkmo, og da er vi oftest mellom 40 og 50 ivrige og sjarmerende sangere og dansere.

I tillegg er det en stor gjeng med gode foreldre som fyller rollen som et entusiastisk og trofast publikum. De nipper kaffe og nyter sine små stjerner på scenen.

Når vi er samlet bruker vi tiden sammen til å synge sanger med bevegelser til, vi danser og lærer om hvem Jesus er, vi leker og lærer oss å dele med andre ved å samle inn penger til et godt formål. Og innimellom koser vi oss med noe de flinke crew- jentene har baka;)

Vi startet opp med Orkdal Pre Soul Children høsten 2015 . Da ønsket vi å være et tilbud for barn i Meldal og Orkdal, så alle 3-åringer fikk brev i posten og på øvelsene har det kommet til nye sangere hver gang. I tillegg til alle småstjernene i koret har vi en fantastisk gjeng medhjelpere. 7 store stjerner på 10-13 år er med og hjelper til med alt fra kaffekoking og stolrigging til det å lære bort danser og tekster til barna. De gjør en uvurderlig innsats i å se barna, ta imot de til øvelse, hjelpe de og være naturlige forbilder for de! Så timen sammen på misjonshuset skal være en time å GLEDE seg til for store og små! 

Og i pre soul er det alltid plass til en til, så velkommen til å bli med! :)

Kontaktinformasjon for Orkdal kirkelige fellesråd

Postadresse: Boks 4, 7321 Fannrem

Kontoradresse:  Blomstervegen 12, 7320 Fannrem

E-post:  post.orkdal@kirken.no

Telefon: 72 47 97 50

Telefon- og besøkstid: 

Mandag, onsdag, torsdag og fredag kl. 09-14

Tirsdag kl. 10-14