Orkland mannskor 70 år

Sist helg sto i jubileets tegn for Orkland mannskor. Det er i år 70 år siden koret startet, og jubileet ble markert både med konsert, fest og deltakelse i gudstjeneste på søndag.

Fredag var det to konserter i Orkdal kirke der både Willy Postma og Solveig Slettahjell var solister. Begge har lokal tilknytning, og det var en stor musikalsk opplevelse å høre dem begge. Postma fortalte om hvordan harpen fungerer, mens Solveig kunne fortelle at hun var vokst opp sammen med mannskoret.

Repertoaret var allsidig, men likevel var flere av tekstene hentet fra den rike salme- og sangskatten kirken og bedehuset har. Koret nærmest gnistret da det fikk utfolde seg i samsang med Slettahjell, og det var en ren fornøyelse å oppleve de hvit-og svartkledde herrene😊

 

Lørdag hadde koret jubileumsfest på Svorkmo, men de stilte likevel opp i Moe kirke til høymessen der og fargela gudstjenesten på en flott måte. Maken til trøkk i salmesangen skal en lete lenge etter, takket være mannskoret. Vi gratulerer med jubileet; det er ingen grunn til å pensjonere seg selv om en runder 70 år.

 

dt

Kontaktinformasjon for Orkland kirkelige fellesråd

Telefon
72 47 97 50

E-post
post.orkland@kirken.no

Postadresse
Boks 4
7321 Fannrem

 

Avd. Fannrem
Blomsterveien 12
7320 Fannrem

Åpningstider
Mandag, onsdag - fredag
09 - 14
Tirsdag
10 - 14

Avd. Meldal
Løkkenveien 2
7336 Meldal

Åpningstider
Tirsdag og torsdag
10 - 14

Telefon Meldal
72 49 51 65

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"