Forestilling: Noah og skapelsen AVLYST

Vi håper å kunne tilby denne forestillingen i kirken ved en senere anledning! Denne varme og fargerike forestillingen tar utgangspunkt i historien om Noah og Arken. Her blir vi bedre kjent med flere av dyrene ombord i arken og forestillingen tar opp temaer som barmhjertighet, medmenneskelighet, tilgivelse og aksept.

Vi ser også hvordan skapelsen foregikk og blir introdusert for de første menneskene på jorden, Adam og Eva. Forestillingen er en visuelt vakker forestilling, som i tillegg til teater har med dukker og sang i forestillingen – her kan vi drømme oss bort i en verden med snakkende dyr og glemme den digitale verden vi har i dag.

Når forestillingen er ferdig sitter vi kanskje igjen med en følelse av at vi må være mot andre slik vi vil at andre skal være mot oss – og hvor viktig det er ikke å glemme det.

Forestillingen 23. mars er avlyst.

Forestillingen passer for barn fra tre år og oppover. Forestillingen varer i om lag 40 minutter.Gratis  inngang, men billetter må bestilles (se under). Forestillingen er støttet av Norsk Skuespillerforbund.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"