Glede, trøkk og et godt budskap!

Det er duket for et skikkelig kinderegg av en konsert i Skjeberg kirke 15. mars! Der kan du opplevde Salen hornorkester, Skjeberg Mannsmusikk og Skjeberg kirkekor i salig samklang!

Salen Hornorkester er kjent både i og utenfor Halden for sitt høye nivå. Brassbandet, som tilhører Haldens pinsemenighet, har blant annet fostret opp talenter som Ole Edvard Antonsen. Du kan glede deg til å oppleve dem på denne konserten som starter kl. 18.00.

På programmet står blant annet:

  • Sommarsång
  • Vid Frösö Kyrkja
  • Amazing Grace
  • Irish Blessing
  • Canterbury Choral
  • Vid Nesland Kyrkje

Med cirka 40 sangoppdrag årlig, burde Skjeberg Mannsmusikk også være en kjent størrelse i Sarpsborg og omegn. Mannskoret, som teller 41 kraftfulle røster, lover en konsert med glede, trøkk og et godt budskap! Medlemmene har bakgrunn både fra Normisjon, Den norske kirke, Misjonssambandet, Pinsemenigheten og Frikirken i ulike distrikter av tidligere Østfold.

Et kor med tradisjoner

Skjeberg kirkekor er aktivt både i og utenfor Skjeberg. Koret er blant annet kjent for sine Allehelgenskonserter i Skjeberg kirke, og har siden 1978 hatt julekonserter sammen med Ungdomskoret Exodus. Koret satser på enkle, melodiøse sanger som handler om det kristne budskapet.

I tillegg til all denne velklangen, blir det andakt ved Helena Isebakke. Konserten er gratis, men ethvert bidrag til kollekten ved utgangen verdsettes stort! Hjertelig velkommen!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"