Kreaktiv etter skoletid

Kreaktiv etter skoletid er et tilbud til skolebarna i noen av menighetene våre.

Barna blir invitert til kirka rett etter skolen. Først er det mat å få; som regel pølser, vafler eller toast. Vi synger alltid bordvers, og snakker litt om hvorfor vi gjør det.

Så er det samlingsstund med ei bibelfortelling. I mangel på musikere synger vi til musikk fra spotify, eller en annen strømmetjeneste.

Noen ganger lager vi figurer av foamclay til historien, før vi kan ha samlingsstund. Som da historien var om Daniel i løvehulen. Det ble laget ganske mange løver før vi var klare for historien.

Det ligger alltid tegnesaker på bordet. Vi har «perling» og vi lager kort, nøkkelringer, makrame osv. Hvis menighetspedagogen er i skikkelig godlag, og har nok hjelpere, får barna male på ekte lerret med akrylfarger som kunstnerne bruker. Det er det aller artigste!

Derfor går herved oppfordringen ut til mødre og fedre, tanter og onkler, bestefedre og bestemødre; meld dere på som frivillige til Kreaktiv etter skoletid!

I høst har vi hatt Kreaktiv etter skoletid i kirkene i Malm og Follafoss, på biblioteket på Lauvsnes skole, og som malekurs i Steinkjer kirke.

Vinteren 2020 har vi planlagt "Kreaktiv etter skoletid"
Tirsdager kl. 15:00 - 17:00
Steinkjer kirke, menighetssalen

Datoer vinteren 2020: 28. januar, 25. februar og 17. mars

Påmelding senest 20. januar

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"