Lunsjkonsertene i Stjørdal kirke høsten 2017

Annenhver torsdag kl. 11.30 er det lunsjkonsert i Stjørdal kirke. Det er gratis inngang og tas opp en kollekt til musikkvirksomheten. Konsertene varer i omtrent 20-25 minutter.

 

Følgende datoer er det konsert høsten 2017:

17. august: Behind the wall – Trio Namsos
31. august: Bach suite i D-dur – Torleif Holm, cello
14. september: Sonavi - jazzvokalensemble
28. september: Erlend og Andreas Grimstad, bratsj
12. oktober: Gunnar Gustad med gjester
26. oktober: Barnekonsert! Ann Kristin Andersson, sang; Inga Rennemo Johannesen, piano
9. november
23. november: Kristina Lysiak, piano/orgel
7. desember: Musikklinjen ved Ole Vig videregående skole

Hele programmet er ennå ikke klart, men herunder står litt informasjon om de konserter som er planlagt. Det blir en spennende lunsjkonsert-høst med mye variert musikk!

 

14. september Sonavi – jazzvokalensemble

Vokalensemblet Sonavi består av jazzvokalister tilknyttet jazzlinja ved Institutt for musikk, NTNU. Sonavi er et improviserende vokalensemble, og vil i dette prosjektet bruke sin improvisasjonsmetodikk på Bodvar Schjelderups Våkeviser, hittil uttgitte salmer.

 

28. september Elias og Andreas Grimstad, bratsj/fiolin, Brita Sjøberg, piano

De talentfulle Grimstad-brødrene fra Levanger skal ved denne konserten fremføre musikk for bratsj og fiolin duo av Sjostakovitsj og Halvorsen. Elias og Andreas har allerede ved 15 års alder kommet langt i sin musikalske bane. De har begge gått på Lørdagsskolen ved Trondheim kulturskole, som er et fordypningstilbud for talentfulle elever innen musikk. De blir akkompagnert av kantor Brita Sjøberg.

 

12. oktober Gunnar Gustad med venner

Vår egen kantor Gunnar Gustad bruker anledningen til å musisere sammen med venner og kjente fra sitt lange liv med musikken! Her blir det både kjente og nye sanger i Gunnars egen musikkdrakt.

 

26. oktober

Barnehagekonsert!

Vikhammeråsen barnehage; Ann Kristin Andersson, sang; Inga Rennemo Johannesen, piano

Barnesangen åpner våre hjerter. Denne gang får vi besøk av Vikhammeråsen barnehage som kommer helt fra Vikhammer. Sammen med Ann Kristin Andersson(sang) og Inga Rennemo Johansen (piano) gleder de seg til å synge for og med barn og voksne på Stjørdal. Det blir kjente barnesanger men også helt nye sanger laget av Ann Kristin Andersson og Inga Rennemo Johansen. Det blir anledning til å synge med på flere av sangene.

 

9. November

Program ikke ferdig

 

23. november Kristina Lysiak, piano/orgel

Kristina Lysiak er utdannet pianist fra Tchaikovsky National Music Academy, Kiev (Ukraina), med høyeste kvalifikasjon som konsertpianist, pedagog, akkompagnatør og kammermusiker. Hon har avlagt mastergrad i utøvende orgelspill ved Norges musikkhøgskole (NMH) i Oslo, hvor hun også har tatt det fireårige kirkemusikkstudiet (kandidatstudium). Hun har dessuten studert cembalo og hammerklaver. Kristina har gitt mange orgel- og pianokonsert rundt om i Norge, Tyskland og Østerrike. Kristina har arbeidet siden 2010 som kantor i Stjørdal kirkelige fellesråd, med hovedsakelig plassering i Skatval og Lånke kirker.

 

7. desember Musikklinjen ved Ole Vig Videregående skole

Vi er veldig glad at musikklinjen vil gjeste oss den siste lunsjkonserten før jul. De stiller alltid med program av høy kvalitet og mye musikkglede. Det blir korsang og solistinnslag med elevene under ledelse av lærer Elisabeth Silseth.

Kontaktinformasjon for Stjørdal kirkelige fellesråd

Postadresse:

Stjørdal kirkelige fellesråd

Sandgata 15

7500 Stjørdal 

Åpningstider: 09.00-15.00

Fakturaadresse:

Stjørdal kirkelige fellesråd

Fakturamottak

Rådhus II

7590 Tydal

Telefon sentralbord: 74 83 42 20

Epost: kirkelig.fellesrad@stjordal.kommune.no

Org.nr.: 976 999 215

Bankkonto: 4202.16.67069