Lyst til å synge i julemotetten julaften?

Kantor Synnøve Solberg, leder i Mannskoret Terje Iversen og leder i Vokalis Hilde Holm inviterer til å bli med å synge julemotetten julaften i Svelvik kirke.

På den siste julaftensgudstjenesten i Svelvik kirke har vi i mange år avsluttet med den mektige julemotetten av Eyvind Alnæs. Dette har vært en flott tradisjon der Svelvik Mannskor og Svelvik Vokalis har stilt opp og sunget.

Julen 2016/2017 kunne den dessverre ikke fremføres, da det var for få sangere fra korene som kunne stille. Mange ga uttrykk for at de savnet julemotetten, så i fjor søkte vi etter flere som hadde lyst til å bli med å synge julemotetten. Det ble en strålende fremføring i Svelvik kirke julaften, til glede for de fremmøtte.

Derfor ønsker vi også i år å få med flere sangere til fremføringen på julaften. Vi håper at det er noen der ute som kjenner motetten eller har lyst å bli med på denne. Ta kontakt med kantor Synnøve Solberg på kirkekontoret. Kontaktinformasjon finner dere nederst på denne siden. Det blir kun en øvelse i forkant av fremføringen på julaften.

Velkommen til å bli med og få en stemningsfull opplevelse julaften i Svelvik kirke.

 

 

Kontaktinformasjon for Svelvik Menighet

Kontoradresse: Åsgaten 24, 3060 Svelvik

Postadresse:  Postboks 40, 3061 Svelvik

E-post:  post.svelvik@kirken.no

Telefon: 33 78 45 00

Telefon- og besøkstid:  Tirs-Fre 09:00 - 14:30

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"