Fastekasjonen 2020

Menighetene i Tønsberg kommune har til nå samlet inn 138 000 kroner som gir tilgang til rent vann og et liv med håp til 690 mennesker. Den digitale «fastebøssa» er åpen frem til 1. påskedag, slik at også de som har ikke rukket å bidra, har mulighet til det enda.

Vann til 690 mennesker!
Tusen ta
kk til alle som har bidratt til årets digitale fasteaksjon!

Det er fortsatt mulighet til å være med!

Se for deg at du våkner i morgen, og når du skrur på vannet for å pusse tennene kommer det skittent vann ut av krana. Drikker du vannet risikerer du å bli syk, og du får heller ikke vasket deg på hendene. Dette er realiteten for mange mennesker i landene Kirkens Nødhjelp jobber i, og dersom coronaviruset inntreffer kan konsekvensene bli enorme. Derfor er midlene vi samler inn i fasteaksjonen i år viktigere enn noensinne, og du kan bidra!

Hvert år har konfirmantene i Tønsbergmenigheten deltatt i Fasteaksjonen. Det har vært deres solidaritetsaksjon og bidrag til en bedre verden. Sammen med 40 000 andre bøssebærere i hele Norge har de gått fra dør til dør for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelps arbeid.

Kirkens Nødhjelp jobber både med langsiktige prosjekter og akutte katastrofer over hele verden. Målet for de langsiktige prosjektene er å sikre mennesker tilgang til rent vann, trygge sanitærforhold og å legge til rette for god hygienepraksis i sårbare lokalsamfunn. Dette er Kirkens Nødhjelp kjempegode på og høster annerkjennelse for arbeidet sitt på verdensbasis. Kompetansen deres trenges!

1 av 9 mennesker i verden mangler fremdeles tilgang til rent vann. For bare 200 kroner kan en person få en slik tilgang for resten av livet. Det samme koster én kinobillett pluss en brus og fire smågodtbiter fra kiosken. I år er det ekstra synlig at tilgang til rent vann handler om å redde liv.

Som følge av koronaviruset blir det ingen dør-til-dør aksjon i år, men vi avlyser IKKE fasteaksjonen. Takket være digitale løsninger kan vi fortsatt samle inn penger. Vi håper at du vil bidra enten gjennom vipps eller gjennom menighetenes innsamlingsaksjon på Facebook. Konfirmantene og foresatte er i gang med å formidle informasjonen om Fasteaksjonen gjennom blant annet sosiale medier. Ta godt imot våre digitale bøssebærere og bli gjerne en bøssebærer selv!

Kan du ikke gi, er det også til veldig god hjelp om du oppfordrer andre til å gi!

Sjekk også denne nettsiden: www.fasteaksjonen.no

Gi ditt bidrag:

  • På Facebook - link nederst på siden
  • Vipps: 2426
  • Send SMS til 2426 (skriv VANN i tekstfeltet, så gir du 200,-).

 

Kontaktinformasjon for Tønsberg kirkelige fellesråd

Adresse: Storgaten 52 3126 Tønsberg

Åpningstider: 09.00-15.00
Sommertid: 09:00-14:00

Telefon 33 37 47 00
Epost: post.tonsberg@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"