Nye kontorlokaler

I siste nummer av Semstikka skrev Dagfinn Bugge om menighetens nye kontorlokaler. De nye lokalene er sentralt plassert i Semsenteret i Semsbyen. Les her hvordan sognepresten beskriver de nye lokalene.

I september flyttet menighetskontoret inn i nye lokaler i 2 etasje på Semsenteret i Andebuveien 3, dvs. midt i sentrum i Semsbyen. Kirkevergen har skrevet en kontrakt som gjelder for 5 år fremover i tid. Siden 2000 har Sem menighetskontor hatt sine kontorer i Sem menighetshus. Det har vært en lang periode med «midlertidige kontorer ». Vi gleder oss nå over nye og moderne lokaler hvor det både er en åpen kontorløsning, men også et lukket rom hvor man kan ha fortrolige samtaler. De ansatte får også tilgang til garderobe med wc/ dusj, men også lunchrom/møterom sammen men de andre  leietakerne på huset. Møterommet kan også menighetsrådet benytte til sine møter på kveldstid. I kjelleren er også noen garasjeplasser vi kan benytte. Tilgjengeligheten til de nye lokalene blir mye bedre i forhold kontorer vi har hatt tidligere. I Semsenteret er det blant annet heis. I bakgården er det parkeringsplass. Sokneprest, kapellan (fra 2017), kantor og menighetspedagog kommer til å ha sine kontorplasser på Semsenteret. Dette er et stort løft for staben og menigheten!

Velkommen på besøk!

Kontaktinformasjon for Sem menighet

Besøksadresse:
Semsenteret
Andebuveien 3
3170 Sem

 

Postadresse:
Sem menighet
Storgaten 52
3126 Tønsberg

Telefon: 33 37 47 00.
Menighetens stab har kontorer i Semsenteret 2. etasje. Det er ikke fast kontortid. Felles sentralbord for menighetene i Tønsberg på kirkekontoret i byen.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"