Vear arbeidskirke

Vear arbeidskirke er en av kirkene i Sem sokn. Vear arbeidskirke ble oppført i 1993 og drives av Tønsberg kirkelige fellesråd. Kirken lå tidligere i Stokke kommune (og sogn), nær grensen til Tønsberg, men ble 1. januar 2017 overført til Tønsberg. Vear er i dag en del av Sem sokn.

 

Et tidligere nummer av menighetsbladet i Stokke tar for seg kirkens tilblivelseshistorie (s. 8–9). Her fortelles det at man opprinnelig hadde arkitektteginger utarbeidet av Elisabet Fidjestøl, men at bytte av tomt og andre omstendigheter krevde nytegninger, og arkitekt var Birger Tveiten. Byggevedtak ble fattet i mars 1993, og allerede den 23. november samme år kunne kirken vigsles. Klokkestøpulen (også tegnet av Tveiten) er fra 1997.

I tilknytning til kirken drives også barnehage.

 

 

Kontaktinformasjon for Sem menighet

Besøksadresse:
Semsenteret
Andebuveien 3
3170 Sem

 

Postadresse:
Sem menighet
Storgaten 52
3126 Tønsberg

Telefon: 33 37 47 00.
Menighetens stab har kontorer i Semsenteret 2. etasje. Det er ikke fast kontortid. Felles sentralbord for menighetene i Tønsberg på kirkekontoret i byen.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"