Konfirmasjon i Slagen kirke 2020

Har du glemt å melde deg til konfirmasjon? Du er fortsatt velkommen til å melde deg på. Ta gjerne kontakt med fjorårs konfirmanter hvis du er usikre. Vi hadde det veldig gøy på konfirmasjonsundervisningen, på leir og på Challenge. Du kan også ta direkte kontakt med oss jobber med dette:)

Konfirmanttiden er en tid for å tenke nye tanker, få nye opplevelser og kanskje få nye venner! Vi skal snakke om livet, om kirken, Gud, om gudstjenester, sorg, tvil og mye mer.

Meld deg på som konfirmant i Slagen menighet her: PÅMELDING, eller klikk på boksen nederst på siden.

Hvor?
I påmeldingsskjemaet velger man hvor man ønsker å følge de faste samlingene annenhver onsdag. Man velger mellom enten Brekke menighetssenter eller Eik kirke.

Når?
Første samling for Eik-gruppen er 4. september, og for Brekke-gruppen den 11. september.
Presentasjonsgudstjenesten med første foreldremøte etter gudstjenesten holdes 15. september i Slagen kirke.

En konfirmanttid for alle
Uansett funksjonsevne har alle rett til en god konfirmanttid. Er det noen spesielle behov eller trengs det individuell tilrettelegging, ta kontakt så snart som mulig (senest 20.august).

Programmet
Gjennom året skal vi følge Delta sitt konfirmantopplegg fra IKO forlag. Konfirmantene får utdelt en Konflogg, som er et verktøy konfirmantene bruker hele tiden. Boka inneholder kjernestoff fra samlingene og åpner for logging av samlinger, gudstjenester og aktiviteter i kirken.

Jeg er ikke døpt – kan jeg konfirmeres?
Du må være døpt innen den avsluttende konfirmasjonsgudstjenesten, men følger undervisningen som alle andre. Så avtaler vi tidspunkt for dåp i løpet av året.

Slik melder du deg på som konfirmant:
Gå inn på www.slagenmenighet.no og fyll ut skjema for innskriving under fanen konfirmant. Der kan du også sette ønske for konfirmasjonsdag (enten 3. eller 10. mai). NB! Har du særskilte behov, gi beskjed i god tid, så legger vi til rette i samarbeid med dere.

Frist for å melde seg på er 1. september

Kontingent
Kontingenten er på 1500 kr. Dette dekker mat før undervisninger, leir og undervisningsmateriale. Giro blir sendt ut. Hvis det er ønskelig å dele opp beløpet kan det gjøres uten ekstra gebyr.

Vi ønsker at konfirmanttiden skal være en god og lærerik tid for alle konfirmantene. For at tiden skal bli best mulig, avtaler vi på forhånd hva vi kan forvente av hverandre.

 

Kontaktinformasjon for Slagen menighet

Besøksadresse:
Eik kirke, Jutulveien 17
3122 Tønsberg

Slagen kirke, Velleveien
3114 Tønsberg


Postadresse:
Kirkekontoret i Tønsberg
Storgaten 52, 3122 Tønsberg

Menighetens stab har kontorer i Eik kirke. Det er ikke fast kontortid. Felles sentralbord for menighetene i Tønsberg på kirkekontoret i byen.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"