Feirer 50 år med jubileumskonsert i Slagen kirke

Slagen kantori inviterer til jubileumskonsert.

Kommende søndag kveld kl. 19 markerer Slagen kantori sitt 50-årsjubileum med en musikkaften i Slagen kirke. Opprinnelig het koret Slagen Menighets Kor, men skiftet navn på slutten av 1980-tallet. Gjennom disse femti årene har koret hatt en lang rekke opptredener som i sitt innhold spenner fra sang i gudstjeneste- og møtesammenheng, via programmer som var viet kjente salmeforfattere, blant annet svenske Lina Sandel, og til større oppførelser med orkester og solister. Konserten på søndag vil gjennom en rekke kortere korsanger speile deler av repertoaret som koret har befattet seg med gjennom sin historie.
Her blir det for eksempel et gjenhør med den omtalte Lina Sandel, men også norske «salmestørrelser» som Petter Dass og Matias Orheim. Videre blir det framført korsanger av W. A. Mozart, Edward Elgar, og Carl Nielsen. Også flere norske folketoner vil klinge under hvelvet i Slagen kirke denne kveldsstunden.
May-Britt Forsberg Hovdenak vil medvirke som sangsolist. Det gjør hun i komposisjoner av G. F. Händel, César Franck og Richard Rodgers. Akkompagnatør på orgel og klaver er Wenche Henriksen. Som orgelsolist spiller hun en slåttebearbeidelse signert Kåre Nordstoga. Den musikalske ledelsen har Slagen kirkes kantor, Svein Erik Tandberg.
Det er fri adgang til denne konserten, men man er takknemlig for en kollekt ved utgangen til dekning av utgifter.

Kontaktinformasjon for Slagen menighet

Besøksadresse:
Eik kirke, Jutulveien 17
3122 Tønsberg

Slagen kirke, Velleveien
3114 Tønsberg


Postadresse:
Kirkekontoret i Tønsberg
Storgaten 52, 3122 Tønsberg

Menighetens stab har kontorer i Eik kirke. Det er ikke fast kontortid. Felles sentralbord for menighetene i Tønsberg på kirkekontoret i byen.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"