Avskjed med domkantor Nina

Søndag 29. november tar vi avskjed med domkantor og korleder Nina T. Karlsen. Det skjer i gudstjensten 1. søndag i advent. Siden vi maksimalt kan være 50 tilstede utenom de som leder gudstjenesten, ber vi folk å møte tidlig for å takke Nina av etter vel 8 års tjeneste.

Nina T. Karlsen begynte i høst som stipendiat og universitetslektor ved Norges musikkhøgskole i Oslo. Det vitner om hennes faglige kvaliteter. Både som leder av Tønsberg domkor, som leder av omkirkefestivalen, og ikke minst som leder for en rekke større oppsetninger som Bachs Juleoratorium og Händels Messias, har mange i Tønsberg og Vestfold lært å sette pris på hennes musikalitet og ramtoning. Tønsberg domkor deltar også i gudstjenesten 1. søndag i advent hvor vi takker henne av. Etter dette blir det bare én formell anledning til å se domkantor Nina i aksjon som en del av Domkirkens stab, og det skjer under åpningen av Domkirkefestivalen hvor Nina igjen skal dirigere Händels Messias med Tønsberg domkor, Vibalis barokk og solister. Vi håper å kunne samle 200 mennesker der, men inntil videre er de 50 klarerte billettene utsolgt. Kom derfor til Domkirken 1. søndag i advent. Etter udstjenesten blir det en enkel samling med taler og gaveoverrekkelse.

Kontaktinformasjon for Domkirken menighet

Adresse:
Kirkekontoret i Tønsberg
Storgaten 52
3126 Tønsberg

Telefon: 33 37 47 00
E-post: post@tonsberg.kirken.no

Åpningstider:
08:30 - 15:00
Telefontid:
09:00 - 15:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"