Kirkebok til 4-åringer. Barnebibel til 6-åringer

Vi inviterer 4-åringer og 6-åringer til kirken for å få en bok i gave. 4-åringer får en kirkebok med tekster, bilder og sanger. 6-åringer får en barnebibel med tekster og fine bilder.

Du kan komme til kirken 12. eller 13. desember. 

Åpen domkirke for barn og familier lørdag 12. desember kl. 12-13.
Kom og hør julemelodier fra kirkeorgelet, tenn et lys, besøk julekrybben, gå en kort juleløype og, ikke minst, få boken!

Familiegudstjeneste i Domkirken søndag 13. desember kl. 11.
Det er en kort gudstjeneste med barnevennlig preg og fin musikk. Boken deles ikke ut i gudstjenesten, men du får den med deg på vei ut etter gudstjenesten.

VIKTIG
Hvis du ikke kan komme til kirken denne helgen, kan vi komme med boken hjem til deg eller avtale å møtes et sted. Ta kontakt, så gjør vi en avtale.

Det er ingen påmelding til åpen domkirke lørdag 12. desember, men dere skriver dere opp med navn og trelefonnummer når dere kommer. Hvis dere kommer til gudstjenesten søndag 13. desember så gi beskjed senest kl. 10 samme dag. Send en SMS til Ieva på 99 42 18 31.

HUSK SMITTEVERN. Vi har antibac og holder god avstand. Bli hjemme om dere er syke eller har symptomer på luftveisinfeksjon.

Vi har laget en JULEKALENDER med lokal vri, filmet på steder i Tønsberg dere vil kjenne igjen. Søk opp Tønsberg domkirke på YouTube og følg med fra søndag 13. desember.

Kontaktinformasjon for Domkirken menighet

Adresse:
Kirkekontoret i Tønsberg
Storgaten 52
3126 Tønsberg

Telefon: 33 37 47 00
E-post: post@tonsberg.kirken.no

Åpningstider:
08:30 - 15:00
Telefontid:
09:00 - 15:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"