Messe for verdighet

Tønsberg domkirke onsdag 21. oktober kl. 18.30. Solidaritet og støtte til mennesker som har opplevd seksuelle overgrep og med fokus på håp om fremtid!

Om Messe for verdighet

Dette er en messe for alle som har opplevd seksuelle overgrep, og for alle som ønsker å vise sin solidaritet og støtte. Gjennom toner, ord, bilder og symbolhandlinger vil vi snakke sant om fortvilelse og avmakt men samtidig løfte frem hvert menneskes verdighet og håp om en god fremtid for alle som er berørt av grenseoverskridelser, vold og overgrep.

I messen blir det mulighet til å uttrykke tanker og følelser i symbolhandlinger i kirkerommet. Som alltid i kirkens gudstjenester deles brød og vin i nattverden.

Messe for verdighet holdes over hele landet på forskjellige tider av året. Første Messe for verdighet ble holdt i Trondheim for 13 år siden.

Vår messe i dag arrangeres i samarbeid med Kirkelig ressurssenter mot vold og seksuelle overgrep, Senter mot incest og seksuelle overgrep i Vestfold, Krisesenteret i Vestfold, Kirkens Bymisjon, Tunsberg bispedømme og Domkirken menighet.

Vi samles fordi vi vet at det har skjedd og det skjer vonde ting mot barn og voksne over alt, også her i Tønsberg og Tunsberg bispedømme.

Det er forferdelig at det skjer, men det er godt at vi vet om det og kan snakke sant også om dette.

Vi tror at sannheten og lyset er sterkere enn løgn, fortielse og mørke og at alle mennesker har en Gudgitt verdighet som er ukrenkelig.

 

Kontaktinformasjon for Domkirken menighet

Adresse:
Kirkekontoret i Tønsberg
Storgaten 52
3126 Tønsberg

Telefon: 33 37 47 00
E-post: post@tonsberg.kirken.no

Åpningstider:
08:30 - 15:00
Telefontid:
09:00 - 15:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"