Elin Brastein er vår nye kirketjener

En person med mange interesser og mye pågangsmot. Det er en allsidig bakgrunn hun har. Vi har stilt Elin noen spørsmål for å bli bedre kjent med henne:

1)

Er født og oppvokst i Sandnessjøen, men har bodd mesteparten av livet i Vestfold. Jeg er lykkelig gift med Jan og vi bor på Tolvsrød. Vi er glade for å ha barn og mange barnebarn bosatt så nærme at vi stadig kan ses. Omsorgsyrket og seinere sosionomutdanning var et naturlig valg, men jeg trives også med praktisk arbeid.

De siste årene har jeg ikke hatt så mye fritid, men når det er anledning liker jeg å være ute i naturen, være sammen med familie og venner og å lese.

I 2008 etablerte jeg Epitel som er et hjelpetilbud for mennesker som er utsatt for mobbing og psykisk vold. I perioder har dette vært full jobb med samtaler, kurs og grupper. Det hender at menigheter og arbeidsplasser også inviterer Epitel til å holde foredrag om hvordan forebygge usunn maktutøvelse og hva som kan hjelpe ofrene for psykisk vold. Dette er min hjertesak. Metoder som hjelper i slike konflikter er helt annerledes enn ved vanlig konflikthåndtering. Mange opplever at det er for lite kunnskap om dette, derfor gir jeg ganske snart ut en bok om utvei ved mobbing og psykisk vold.

2)
Jeg erfarer at det er mange hyggelige kirkegjengere i domkirken. Når frivillige har oppgaver som de trives med, skaper det tilhørighet og delt glede. Jeg har inntrykk av at det er plass til flere som ønsker å delta med praktisk arbeid. Min visjon er at kirken skal være et godt sted å komme til, at man her kan føle seg verdsatt for den man er.

 3)

Favoritter:

Musiker: Bruce Springsteen

Personer jeg ser opp til: De som ikke trår på andre for selv å komme opp og frem.

Mat: Fiskesuppe med hvitløk, tomater, fløte og fersken.

Sted: Ut mot havet.

Bok: Vanskelig å finne en bestemt, men jeg er veldig glad i å lese. 

Kontaktinformasjon for Domkirken menighet

Adresse:
Kirkekontoret i Tønsberg
Storgaten 52
3126 Tønsberg

Telefon: 33 37 47 00
E-post: post@tonsberg.kirken.no

Åpningstider:
08:30 - 15:00
Telefontid:
09:00 - 15:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"