Pinsefest på Slottsfjellet

Andre pinsedag samles menighetene i Tønsberg og Færder til stor fellesgudstjeneste i Tallakamfiet på Slottsfjellet. Biskop Jan Otto Myrseth preker. Kantor Arne Næss har med band og Jan-Tore Saltnes fra Nordic Tenors. Alle menigheter i domprostiet er representert og det blir pinsefest på Tønsbergs tak. Gudstjenesten begynner kl. 11.00. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe på Sæterkafeen.

Det har vært feiret gudstjeneste på Slottsfjellet 2. pinsedag siden tusenårsskiftet. Gudstjenesten står i misjonens tegn. Sju ulike misjonsorganisasjoner støtter opp om fellesgudstjenesten. I år fokuseres det på Stefanusalliansen. Organisasjonen er en misjons- og menneskerettighetsorganisasjon som arbeider for trosfrihet som en grunnleggende menneskerettighet. Organisasjonen har drevet sitt arbeid siden 1967 under mottoet «Sammen for de forfulgte». Domkirken menighet har støttet organisasjonens virksomhet i Egypt de siste 15 årene. Generalsekretær Ed Brown deltar. Det gjør også prester og andre ansatte i prostiet. Det er ventet rundt 500 mennesker. Du kan gi din gave til Stefanusalliansen. Ta med kontanter og noe å sitte på. Blir det regn flyttes gudstjenesten på Domkirken.

Kontaktinformasjon for Domkirken menighet

Adresse:
Kirkekontoret i Tønsberg
Storgaten 52
3126 Tønsberg

Telefon: 33 37 47 00
E-post: post@tonsberg.kirken.no

Åpningstider:
08:30 - 15:00
Telefontid:
09:00 - 15:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"