Halvårsprogram våren 2021

Også denne våren preges programmet i Domkirken og Solvangkirken av koronasituasjonen. Her kan du lese om gudstjenester, konserter, arrangementer for barn og unge mm som er planlagt denne våren. Endringer oppdateres jevnlig på Facebook og i kalenderen.

Tønsberg fyller 1150 år dette året. De store markeringer er klokelig lagt til sommeren. Forhåpentligvis vil vi kunne samles trygt når den tid kommer. Domkirken er en selvfølgelig del av denne feiringen av Norges eldste by. Allerede 21. mars holder Domkirkens jentekor konsert med folketoner fra Vestfold og Telemark. 11. april blir det gregoriansk messe, Anastasis, med musikk fra Olavsklosteret i Tønsberg. 26. april kan dere høre historiker og forfatter Øystein Morten holde foredrag om Kristin Sigurdsdatter - datter av Sigurd Jorsalfare. Så, den 20. juni, er det festgudstjeneste og Seilermesse i Domkirken, en gudstjeneste som feirer sjøfartsbyen Tønsberg fra Osebergsskipets dager til i dag.

Det er altså mye å glede seg til, dette og mye annet. Vi planlegger som normalt, vel vitende at lite er som normalt. Vi håper likevel og ber om at vi kommer ut av pandemien på den andre siden styrket av at vi holdt ut og holdt sammen i en krevende tid. Hjelp oss å være kirke for by og folk.

Kontaktinformasjon for Domkirken menighet

Adresse:
Kirkekontoret i Tønsberg
Storgaten 52
3126 Tønsberg

Telefon: 33 37 47 00
E-post: post@tonsberg.kirken.no

Åpningstider:
08:30 - 15:00
Telefontid:
09:00 - 15:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"