Vaffelakademiet våren 2020

Vaffelakademiet inviterer til to spennende samlinger denne våren.  Torsdag 5. mars og torsdag 30. april kl. 11.30 i Solvangkirken.

Torsdag 5. mars kl. 11.30
Vi skal bli bedre kjent med vår nye domprost Marta Botne. Hun har bred erfaring som prest. Både fra den tragiske flyulykken i Brønnøysund og som prest i møte med mennesker som får vanskelig med å tro. I Domkirken er hun i god forstand et friskt pust!

Torsdag 30. april kl. 11.30
Anne Rygh Pedersen var på besøk hos oss siste vinter midt i valgkampen. Nå er hun Tønsbergs nye ordfører og vi gleder oss til å høre hvordan det er  - og til å spørre henne hvoran det går med valgløftene nå når hun er i ansvarsposisjon!

Faste innslag på alle møter
Bjørn Eddy Andersen og Øyvind Christophersen veksler om våre gode hjertesukk. Arne Rodvelt Olsen gleder oss med humorhjørne. Kunstneriske innslag forekommer ofte. De trofaste hjelpere byr på kaffe, te, vafler, julekake og godt miljø.

Kollekt - eller god gave hørere med
Ikke først og fremst for maten, men fordi vi ønsker å gi videre til et godt formål, nemlig støtte til dirigent for barn som synger i Solvangkirken. 

Hvis du ikke mottar allerede, og ønsker å få påminnelse om våre Vaffelakademier: Send et ord på en e-post til Stein Unneberg: sunneber@online.no , så blir du med på lista.

Kontaktinformasjon for Domkirken menighet

Adresse:
Kirkekontoret i Tønsberg
Storgaten 52
3126 Tønsberg

Telefon: 33 37 47 00
E-post: post@tonsberg.kirken.no

Åpningstider:
08:30 - 15:00
Telefontid:
09:00 - 15:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"