Nytt menighetsblad

"Sorgen har mange sider," er tema for menighetsbladet som kommer fra trykkeriet 21. september. Her kan du blant annet lese om "Sorgen det ikke sendes blomster til," enkemann Stein Erik Aune som ber oss ikke være feige i møte med et medmenneske, Hans Kristian Solbu sin opplevelse av å skjemmes av Martin Luther sitt syn på jødene.

Gunhild Singsaas har vært lege ved Dalgård Legesenter, og mener Alderdommen er for tøffinger! I tillegg til informasjon om trosopplæring i både Byåsen og Sverresborg menigheter, kan vi også lese Bjørg Hegstad sine tanker om det å bli gammel, eller dikt fra Jorun Rathe og Ivar Selmer-Olsen, mens Frode Bye har skrevet en skildring rundt sterke inntrykk fra et besøk hos Byåsen menighet sin vennskapsmenighet i Ramallah. Denne gangen er det Kari Løvendal Mogstad som er gjesteskribent.

God lesning - og send oss gjerne både ros, ris eller innspill på Menighetsbladet som blir gitt ut i samarbeid mellom Byåsen og Sverresborg menigheter. Takk også for økonomiske bidrag til Menighetsbladet - bruk konto 8601 43 54389

Steinar Leirvik, redaktør

Les menighetsbladet elektronisk ved å trykke på linken nederst på siden

Kontaktinformasjon for Byåsen menighet

Besøks- og leveringsadresse:

Selsbakklia 7, 7027 Trondheim

tlf. 994 36 000

Post- og fakturaadresse:

Byåsen menighet, Kirkelig fellesråd i Trondheim, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Bankkontonr. gaver: DNB 1503 81 70276 Org.nr. 976998154