Ungdomsarbeid

Byåsen menighet har et stort og aktivt ungdomsarbeid. Her er alle velkomne, uansett tro og tvil!

Er du i alderen 13-25 år? Da bør du lese videre!

Byåsen menighet har en rekke ulike aktiviteter gjennom året, både for dem som er ledere, og for dem som vil være med på andre ting.

Ungdomsleder

Mange blir med i løpet av konfirmasjonstiden, og tar et ungdomslederkurs året etter. Som ungdomsleder får du bli med på konfirmantleir og være med som leder på ulike arrangement for barn og ungdom. I tillegg har vi en egen ungdomslederleir,  sosiale utflukter og Carpe Diem-ledersamlinger en søndag i måneden. Vi har også et eget ungdomsråd.

Ungdomsklubb - Shelter kafè

I kjelleren har vi vår egen ungdomsklubb - Shelter kafè. Her kan du komme alene, eller sammen med venner. Shelter betyr tilfluktssted, og vi ønsker å være et sted hvor ungdommer kan treffes og ha det kjekt sammen. Våre flinke ansatte drar ofte i gang ulike aktiviteter, og vi har kiosk hvor du kan kjøpe rimelig snakck og enkle matretter. Se boksen under for mer informasjon.

Gudstjenester

Vi har egne ungdomsgudstjenester 3 ganger i året. Her er det ungdomsrådet som arrangerer, og vi har ofte band, dans, film og andre spennende innslag. Kirkekaffe i Shelter.

Ten Sing

Candeo Tensing holder til i Byåsen kirke, og har øvelser hver mandag. Her kan du bli med, uansett nivå! Tensing er forresten mer enn bare sang; her kan du få prøvd deg på både dans, drama, lyd/lys og instrumenter. Candeo legger også stor vekt på det sosiale, og vi spiser kveldsmat sammen hver gang. I tillegg drar vi på turer og har egne sosialkvelder.

Bli med!

Vi ønsker å være en åpen kirke for alle. Ofte hørt av ungdom i kirka: "Her er vi liksom èn gjeng, og vi kjenner at vi hører til her" og "dette er min familie nr 2. Folk må få vite hvor bra det er!"

Sjekk ut hva vi har å tilby!

Og ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe :)

Kontaktinformasjon for Byåsen menighet

Besøks- og leveringsadresse:

Selsbakklia 7, 7027 Trondheim

tlf. 994 36 000

Post- og fakturaadresse:

Byåsen menighet, Kirkelig fellesråd i Trondheim, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Bankkontonr.

Gaver menighet: 1503 81 70276

Gaver Menighetsbladet for Byåsen og Sverresborg: 1503 83 27698

Org.nr. 976998154

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"