Bli med!?

Har du hatt gode opplevelser i konfrimanttida? Eller bare lyst til å finne ut hva som skjer i kirka for ungdom? Har du lyst til å bli med i et herlig og inkluderende fellesskap? Da bør du lese her!

I Byåsen kirke har vi mange tilbud til deg som er ungdom. Enten du liker å synge, spille xbox eller henge med venner. Sjekk ut de ulike tilbudene våre og bli med!

Sang og drama - hvis du liker å synge eller holde på med drama, så er Candeo Ten Sing noe for deg. Øvelser hver mandag kl 19, og ingen krav til ferdigheter. Kom som du er, her er sanggleden i fokus! Klikk deg inn på Candeo for mer info:)

Treffe venner og bli kjent med nye? Ungdomsklubben vår Shelter har åpent 2 kvelder i uka: Tirsdager fra 18-22, og fredager 19-23. Her er det mange ting man kan holde på med; airhockey, biljard, bordtennis, brettspill, instrumenter, konkurranser og ulike events. Våre 5 dyktige ansatte finner stadig på nye sprell, og slår gjerne av en prat. Sjekk ut Shelter for mer info.

Gudstjenester - er du en av dem som synes at kl 11 på søndagmorgen er et ugunstig tidspunkt for noe som helst? Da er ungdomsgudstjenester noe for deg! To ganger i året arrangerer vi egen gudstjeneste for ungdom kl 19.00. Her er det ofte band, dans og ungdom i alle roller. Ta turen! Se ungdomsgudstjeneste for mer info.

Lyst til å bli leder? Hvert år er det mange som ønsker å bli med som ledere etter endt konfirmasjonstid. De aller fleste blir ledere gjennom å delta på ULK - ungdomslederkurs. Men dersom du er eldre enn 15 år, og har lyst til å bli med: ta kontakt! Vi vil alltid ha med flere:) Se ULK for mer info.

Lederfellesskap - for deg som er leder, har vi vårt eget lederforum en søndag i måneden. Vi spiser kveldsmat, leker og har korssamling. I tillegg har vi med oss 5 studenter som leder oss gjennom en kort undervisningsøkt, før vi går i grupper og diskuterer viktige tema. Det er også mulig å bli med om du ikke er leder, eller om du lurer på om du vil bli det. Se Carpe Diem for datoer og mer informasjon.

Kontaktinformasjon for Byåsen menighet

Besøks- og leveringsadresse:

Selsbakklia 7, 7027 Trondheim

tlf. 994 36 000

Post- og fakturaadresse:

Byåsen menighet, Kirkelig fellesråd i Trondheim, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Bankkontonr.

Gaver menighet: 1503 81 70276

Gaver Menighetsbladet for Byåsen og Sverresborg: 1503 83 27698

Org.nr. 976998154

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"