Konfirmasjon i Hoeggen

Konfirmasjon er å utforske kristen tro og livets store spørsmål sammen med andre. Ungdommer i niende klasse er invitert med på en oppdagelsesreise som konfirmant. Her kan nye og nåværende konfirmanter lese om konfirmantopplegget i Hoeggen.

Du husker kanskje ikke første gang du var i kirken. Kanskje var du bare noen uker gammel og ble båret på armen til en voksen. Nå har du blitt tenåring og tar mange valg på egen hånd. Er du døpt, er det et naturlig førstevalg å bli konfirmert i kirken.

I konfirmasjonen får du lære om kristen tro og utforske hva den har med livet i verden å gjøre. Du får også lete etter bekreftelse, styrke og holdepunkter i ditt eget liv. (Ordet konfirmasjon betyr "styrke" eller "bekrefte" på latin.) Å gå til konfirmasjon i kirka er å lære mer om deg selv og Gud. Og det er å feire deg på den store konfirmasjonsdagen, og be om at Gud skal gi deg styrke midt i denne fasen i livet.

Velkommen som konfirmant i Hoeggen, Tempe Leira og Bratsberg i 2018-2019!

Konfirmasjonen handler om ditt liv og dine spørsmål, det som er viktig for deg. Konfirmasjonen handler også om å bli bedre kjent med kristen tro. I år har du enda flere valgmuligheter, vi skal tilby felles konfirmanttida til alle konfirmanter i Hoeggen, Tempe Leira og Bratsberg. Du velger gruppe etter din interesse og den kirken du vil bli konfirmert i. Påmeldingen til konfirma...

Les mer