Supplerende nominasjon

Kolstad menighetsråd trenger DIN hjelp til å finne kandidater til neste menighetsrådsvalg - frist 5. juni!

Fristen for å fremme lister til menighetsrådsvalget i september gikk ut 30. april klokken 12.00 og det er ikke kommet inn flere lister enn den nominasjonskomitéen har satt opp. Kolstad menighetsråd har vedtatt listen som nominasjonskomitéen har laget. Men lista som er satt opp innholder ikke tilstrekkelig navn til å oppfylle valgreglenes minimumskrav. Menighetsmøtets vedtok under årsmøtet å redusere antall medlemmer i menighetsrådet for kommende periode, og skal altså ha 6 rådsmedlemmer + 5 varamedlemmer. Den godkjente lista inneholder kun 5 navn - følgelig kunngjør Kolstad menighetsråd herved supplerende nominasjon for å finne minst 6 navn til som kan stå på lista.

Hjelp oss å finne flere kandidater til menighetsrådsvalget innen 5. juni!

Supplerende nominasjon betyr at en hvilken som helst gruppe på fem stemmeberettigede i soknet kan fremme forslag på en eller flere kandidater til valget. Menighetsrådet ønsker at så mange som mulig i soknet gjøres kjent med muligheten, så del gjerne denne informasjonen!
De som foreslås skal være spurt og ha sagt seg villige til å stå på valg. Forslag skal leveres til menighetsrådet signert av fem personer. Skjemaet nederst i artikkelen kan benyttes til dette. Om en bruker et blankt ark, må det ha med de opplysningene skjemaet ber om. Det skal brukes ett ark eller skjema pr. kandidat.

Dersom det kommer inn kandidater ved supplerende nominasjon, skal de godkjennes av menighetsrådet så raskt som mulig etter fristen 5. juni, og føres opp på den foreliggende kandidatliste nederst, bak nominasjonskomiteens forslag. Rekkefølgen dem imellom avgjøres ved loddtrekning. Det skal tydelig framgå av lista at disse kandidatene ikke er blant de kandidatene nominasjonskomiteen har prioritert. Dersom det ikke kommer inn forslag på kandidater ved supplerende nominasjon, skal den foreliggende lista fra nominasjonskomiteen brukes i valget, selv om den ikke har nok kandidater.

Takk til alle som forsøker å finne flere kandidater til menighetsrådsvalget for perioden 2019-2023!

Kontaktinformasjon for Kolstad menighet

Besøks- og leveringsadresse:

Reier Søbstads veg 11, 7078 SAUPSTAD

Post- og fakturaadresse:

Kolstad menighet, 
Kirkelig fellesråd i Trondheim,
Postboks 2300 Torgarden
7004 Trondheim

Org. nr. 876 998 262

Telefon:

994 36 000

E-post:

post.kolstad.trondheim(at)kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"