Trosopplæring for barn og unge

Kirken inviterer til trosopplæring, der barn og unge kan få lære mer om kristen tro, bibelen og kirken. Kirken der du bor har mange aktiviteter for barn og unge gjennom året. Ved å melde inn ønske inn informasjon, vil du få invitasjon til arrangement og aktiviteter for ditt barn.

Helt siden den kristne kirke ble grunnlagt, har det vært undervist i hva den kristne tro handler om. Troens innhold har blitt overlevert fra generasjon til generasjon. Metodene for læring har variert, men innholdet i troen er viktig å formidle.

Gjennom opplevelser, aktiviteter og erfaringer inviterer menighetene til ulike arrangementer. Babysang, utdeling av 4-årsbok, overnatting i kirken (Lys våken) og konfirmasjon er eksempler på tiltak hvor trosuttrykk læres og leves i et fellesskap. Mange menigheter har faste aktiviteter for ulike aldre, slik som kor, søndagsskole, speider og andre interessegrupper. Til sammen er dette med og gir trosopplæringen både dybde og bredde.

For alle

Trosopplæringen som skjer i menigheten skal være lagt til rette slik at alle kan delta. Du eller barnet ditt trenger ikke være medlem for å delta på disse.

Trosopplæring er for alle – uavhengig av funksjonsevne, livssituasjon, kjønn og etnisk bakgrunn.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"