9

BERTIL NORMANN SYVERSEN

Stilling: Delvis pensjonist. Fødselsår: 1958 Kandidat ved Menighetsrådsvalget i ÅSANE SOKN på Nominasjonskomiteens liste

Utfyllende presentasjon

I dag er jeg det jeg vil kalle pensjonist «light». Jeg kjører buss for Tide på timebasis, er engasjert i diverse styrearbeid, bedriftsrådgivning, samt dugnadsarbeid (regnskapsføring) for kor og korps. Er aktiv i korene Bergen Vocalis og «Karl & Kor». Jeg seilte for Reksten-rederiene «world wide» i noen år etter utdannelse ved Bergen Sjømannsskole og Forsvaret. Deretter var jeg regionsjef for Hennig-Olsen Is AS i 36 år. 

I min ungdomstid var jeg så heldig å få være med i ungdomskoret Gospel i Biskopshavn Menighet. Her var jeg med på en fantastisk reise, og opplevde en menighet som tenkte nytt og inkluderende, og lot oss ungdommer få være delaktig i en flott bevegelse som satte viktige spor. Jeg har besøkt utallige sjømannskirker rundt omkring i verden, og opplevde overalt tydelig tilstedeværelse, hjelpsomhet og formidling av det gode budskap. «Kjerka» var et naturlig stoppested for de fleste sjøfolkene! Mitt ønske for Åsane Menighet er stort fokus på inkludering for barn og unge, samt å være åpen for alle. Menigheten ha fokus på kreativt arbeid gjennom musikk, drama og dans for de unge spesielt, og alle generelt. Barn og unge er for meg det viktigste satsingsområdet.

Jeg vil gjerne bidra til at målrettet arbeid for barn og unge får høy prioritet. Denne gruppen er vår viktigste fremtid.  Det er også viktig at Åsane Menighet i all sin formidling bestreber en kommunikasjonsform som lettere kan åpne forståelse for alt det gode som finnes i det kristne budskapet. Gjennom mange års erfaring i ledelse og administrasjon, håper jeg å kunne bidra positivt i organisasjonen.

Andre kandidater på samme liste

1
JAN SVERRE STRAY f. 1957, Prosjektleder
2
KAROLINE ROSSGÅRD SALHUS f. 1985, Kommunikasjonsmedarbeider
3
HÅKON VILHELM BECH-SØRENSEN f. 1953, Pensjonist
4
ÅSE VASSENDEN HETLEBAKKE f. 1972, Sykepleier
5
BJARTE FLATEN f. 1959, Bedriftsrådgiver
6
TERJE BJØRDAL f. 1953, Pensjonist
7
SØLVI ELISE BAUGE f. 1960, Lærer i barneskolen
8
KATO ARILD BAKKEN f. 1956, Pensjonist
10
THOR KNUDSEN f. 1957, Distriktsleder salg
11
ØYSTEIN LAUVÅS f. 1979, Medarbeider Obs! Bygg
12
ROLF ARMAND RASMUSSEN f. 1954, Seniorprest
13
TRINE NOREMARK KNAPPSKOG f. 1985, Sykepleier
14
TOR DAVID HANSON f. 1956, Pensjonist
15
TOR VILHELM TYSSELAND f. 1973, Kirketjener