Samisk kirkelivskonferanse 7. juni / Sámi girkoeallinkonferánsa / Saemien gærhkoejieledekonferanse /- Forsoning: Hva nå?

I år går vi bredt ut og inviterer alle som har interesse for samisk kirkeliv, uansett om man jobber i et område med mange samiske innbyggere, eller er usikker på om det er samer blant sin menighets medlemmer. Tema: Forsoning - Hvor er vi og hvor går veien videre?

Vi legger opp til at både menighetsansatte, frivillige, proster, biskoper, kirkeverger og andre engasjerte, kan delta på Samisk kirkelivskonferanse 2021. Det blir en digital rigg, slik at man kan delta på konferansen fra kontoret sitt, bare man har internett, webcamera, mikrofon og høyttalere (gjerne headset eller ørepropper om man sitter alene).

Om smitterisikoen er lav, er det en god idé å samles lokalt eller regionalt. For dem som det innebærer lav risiko for å komme til Tromsø, er det mulig å være med på konferansen fra Radisson Blu, der Samisk kirkeråds sekretariat samles med webcamera og det hele. 

Programmet er under utarbeidelse, og dere får blant annet høre Lovisa Mienna Sjöberg fra Sámi allaskuvla/Samisk høgskole og Tore Johnsen fra KUN – VID Tromsø. Program legges ut her i mars. Påmelding skjer i april.

Konferansen er tverrfaglig innafor diakoni, trosopplæring, kirkemusikk og teologi. Dette er både en møteplass, et sted å lære og et sted å påvirke! I prinsippet er alt arbeid med samisk kirkeliv et bidrag til forsoning. Forsoning - Hvor er vi og hvor går veien videre? 

Her er facebook-eventen, slik at du kan få påminnelse der, samt kan invitere andre.
https://www.facebook.com/events/411686339839284 

Se forresten innom fjorårets webinar: Samiske kunst- og kulturuttrykk - del av kirkens liv.

Kontaktinformasjon for Sámi girkoráđđi - Sáme girkoráde - Saemien gærhkoeraerie - Samisk kirkeråd

Besøksadresse:
Stakkevollveien 41
9010 Tromsø

 

 

 

Postadresse:
Samisk kirkeråd
Postboks 799 Sentrum
0106 Oslo
E-post: post.kirkeradet@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"