Ungdom samlet om misjon i Troms

Misjonsalliansen ved Martin Aarflot og misjonsrådgiver Ragnhild Nestun samlet sammen ungdommer i Troms til misjonengasjement i september

Misjonsalliansen ønsker å etablere flere avtaler med menigheter i Nord-Hålogaland. Fra før av er det ei menighet som har avtale gjennom Misjonsalliansen, nå vil vi ha flere!

14. september besøkte Martin Aarflot domprostiet og deltok på SMM-utvalgsmøte dagen etter.

7 ungdommer møtte til global quiz, med spørsmål som "Hva betyr fisken i Misjonsalliansens logo?". Det ble god prat rundt bordet, og ungdommene fikk også høre om  voluntørtjenesten som et spennende alternativ for ungdom til å reise ut for kortere perioder. Gjennom voluntørtjeneste får man komme "inn under huden" på gode prosjekter, og se frukten av menighetenes arbeid for å støtte lokalsamfunn i Latin-Amerika, Afrika og Asia. Vi håper å finne et par menigheter i nord som ønsker å støtte Misjonsalliansens gode arbeid for global diakoni.

Kontaktinformasjon for Samarbeid menighet og misjon

Mellomkirkelig råd for Den norske kirke

Postboks 799 Sentrum

E-post: post.kirkeradet@kirken.no