Kirke- og menighetsbygging i Antalya, Tyrkia

STEFANUSALLIANSEN

Stefanusalliansen har de siste årene pleiet nær kontakt med Antalya Incil Kilisesi, som direkte oversatt betyr Antalya evangeliekirke. Nå trenger den tyrkisktalende menigheten på 150 medlemmer sitt eget kirkebygg. Stefanusalliansen har hjulpet til med kjøp av tomt i et attraktivt boligområde et stykke utenfor sentrum, og vi skal også støtte byggingen av selve kirken.

I hele Tyrkia, med 75 millioner mennesker, finnes det kun cirka 4 000 protestantiske kristne tyrkere, fordelt på 70-80 forsamlinger. Antalya-kirken er en av de største. Stefanusalliansen vil gjerne hjelpe pastor Ramazan og hans menighet med å få reist et eget kirkebygg. De fleste av medlemmene i kirken er studenter og andre med lite penger. Vi vil ikke bare hjelpe dem til å få egen kirke, vi vil være med å bygge menighet i Antalya.

Kontaktinformasjon for Samarbeid menighet og misjon

Mellomkirkelig råd for Den norske kirke

Postboks 799 Sentrum

E-post: post.kirkeradet@kirken.no