Evangelisering i Midt-Østen, Sat-7

DET NORSKE MISJONSSELSKAP, NORMISJON, STEFANUSALLIANSEN

Sat-7 som er et tv-selskap som har som formål å spre budskapet om Guds kjærlighet til Midtøsten, og oppmuntre de kristne minoriteten i regionen.

99 % av innbyggerne i Midtøsten og Nord-Afrika har satellittantenner og TV . Den arabiske kristne TV-kanalen SAT-7 tar opp sosiale problem og er en kristen stemme inn i et område med svært få kirker.

100 millioner tyrkisk-talende, 100 millioner farsi-talende og 320 millioner arabisk-talende kan ta inn TV-kanalen SAT-7. Seertallene viser at det er en svært populær kanal.

Programmene omfatter underholdning, undervisning, barneprogram, gudstjenester, debatter og program som tar opp sosiale problem. Responsen fra seerne er stor, med SMS og Facebook som de største kanalene for tilbakemelding. Et godt utbygd nettverk av kirker og personer sørger for god oppfølging videre..

SAT-7`s mål er å bidra til en levende kirke i Midtøsten og Nord Afrika som er trygg i sin tro og som tjener samfunnet. Den kristne satellittkanalen er både talerør og informasjonskilde for hele regionen.

SAT-7 består av de fem kanalene SAT-7 Arabic, SAT-7 Pars, SAT-7 Kids, SAT-7 Türk og SAT-7 Pluss. Programmene er på tre forskjellige språk, og produksjonskontorene er spredt rundt i Libanon, Egypt, Tyrkia, England (London) og på Kypros.

Kontaktinformasjon for Samarbeid menighet og misjon

Mellomkirkelig råd for Den norske kirke

Postboks 799 Sentrum

E-post: post.kirkeradet@kirken.no