Tilskuddsordninger for fellesrådene

Nedenfor er informasjon om tildeling av tilskudd fra Den norske kirke til fellesrådene Oslo bispedømmeråd er tilskuddsforvalter for, samt informasjon om rapportering for bruk av tilskudd.

Oslo bispedømme forvalter tilskudd til fellesrådene innenfor følgende områder:

Tilskudd til trosopplæring
Diakoni, undervisning og kirkemusikk

Ny felles økonomienhet i rDNK
Fra 01.06.2019 ble en felles økonomienhet opprettet for rettssubjektet Den norske kirke (Felles økonomienhet (FØ)). Spørsmål om utbetaling av tilskudd kan rettes til FØ, mens spørsmål om forvaltning/tildeling rettes til ansvarshavende i bispedømmerådets administrasjon.