Klimabrølet - stormønstring for klima!

Den partipolitisk- og organisatorisk uavhengige Foreningen Klimabrølet jobber for gjennomføringen av Norgeshistoriens største klima-markering.

Møt opp fredag 30. august til norgeshistoriens største markering for vår tids viktigste sak: KLIMAET.

Barn og unge over hele verden har samlet seg i gatene til støtte for klimasaken, og vi har ikke tenkt til å la dem stå alene. Fredag ettermiddag samler vi oss i én kraftfull markering, ung og gammel, og på tvers av partipolitiske tilhørigheter, for å synliggjøre at vi krever tiltak som begrenser global oppheting til 1.5 grader.
Markeringen i Oslo har alene mål om å samle 100 000 mennesker. Det blir markeringer også i andre byer.
Klimabrølet samkjører med klimastreikerne: streikerne markerer tidligere på dagen, og slutter seg til Klimabrølet når brølet begynner.

Menighetene i Oslo samles ved Oslo domkirke kl. 14.30 og går derfra som Klimapilegrimer. Ved Domkirken blir det korte apeller før avgang til området Eidsvoldsplass, Spikersuppa, Karl Johan, Universitetsplassen og Slottsplassen. Bidra gjerne til samhold ved å legge til rette for noe sosialt i etterkant av markeringen - eller gjør markeringen til det sosiale.

Les mer i lenkene under.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"