MER - Ila kirke for Unge Voksne

«MER - Ila kirke for Unge Voksne» er Den norske kirke i Oslo sin byomfattende unge voksne-kirke. MER holder til i Ila kirke, noen hundre meter fra Alexander Kiellands plass og Sagene, og vender seg mot studenter og unge voksne. Fokuset ligger på gudstjeneste, kultur og kunst. MER er et trygt sted for tro og tvil, som åpner for ulike opplevelser av troen - enten det er på konsert, rundt bordet, på gudstjeneste eller filmvisning. Tro er mer og erfares ulikt. Gå inn på merkirke.no for mer informasjon. Velkommen innom på en av våre konserter og gudstjenester eller for en prat!

MER kunst & kultur
MER rettferdighet
MER tid
MER himmel på jord

Konserter: Besøk våre konsertserier «Musikk for Gud og hvermann», som har konserter annenhver onsdag. Følg med på fb-arrangementer for info og billetter.

Gudstjeneste for Unge Voksne: Annenhver søndag arrangerer Majorstua+ og KFUK-KFUM en gudstjeneste for hele mennesket kl 19 i Ila kirke. Gudstjenestene skapes og drives av frivillige medarbeidere. Velkommen til et møtepunkt for deg som vil lade batteriene før en ny uke. Et sted der lyssetting, musikk, bønner, ord, preken og estetikk hører sammen.

 

Filmvisning: En mandag i måneden inviterer vi til filmvisning i kjelleren i Ila kirke. Vi viser nøye kuraterte filmer fra forskjellige land og sjangre. Felles for dem er at de skaper engasjement og diskusjon. Derfor fortsetter filmklubbens “ettersnakk” på en pub i nærheten etter filmer, hvor man kan diskutere opplevelsen over et glass øl eller en kaffe.

 

Velkommen til et av våre arrangement!

 

Klikk her for å komme til MER (i Ila) sine nettsider.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"