Majorstua+

MajorstuaPluss er Den norske kirke i Oslo sin byomfattende unge voksne-kirke. I 2016 arrangerer vi sammen med våre frivillige medarbeidere over seksti arrangement skreddersydd unge mennesker i storbyen. Vi ligger sentralt plassert i Majorstuen kirke mellom Majorstuekrysset og Marienlyst. Velkommen innom på en av våre konserter og gudstjenester eller for en prat!

MajorstuaPluss har en stab som består av prest/prosjektleder i 100% og musikalsk ansvarlig i 50%. Sammen med mange frivillige medarbeidere ønsker vi ukentlig velkommen til Suppe og messe, søndagsgudstjeneste en gang i måneden og konsert opp til tre ganger i måneden i tillegg til enkeltarrangementer.

Vi er tilgjengelig for prat med prest med taushetsplikt.

Vi holder til i Majorstuen kirke, kort vei til store deler av byen med trikk, buss, bane, sykkel eller til fots.

I 2015 arrangerte vi over åtti gudstjenester, konserter og andre arrangement for unge mennesker i storbyen. MajorstuaPluss samarbeider med ulike aktører og organisasjoner og er stadig åpne for nye samarbeidsrelasjoner.