Ledige stillingar i Bjørgvin

Bjørgvin bispedøme har no fleire ledige prestestillingar fordelt utover Nordfjord, Sunnfjord og Fana prosti. Søknadsfrist 9. august 2020.

Er du på jakt etter nye og spennande utfordringar? Er du glad i å feire gudsteneste og har evne til å formidle evangeliet til ulike grupper menneske? Vil du vere med å byggje kyrkjelyd i eit bispedøme som strekk seg frå fjord til fjell, og frå bygd til by?

Akkurat no har Bjørgvin bispedøme sju ledige stillingar med søknadsfrist 9. august 2020. Som prest i Den norske kyrkja kjem du i møte med menneske midt i livet - til fest og kvardags, og når sorga rammar. Vi kan tilby ei givande teneste kor du får vere med å byggje fellesskap og forkynne bodskapen om Jesus Kristus til store og små. Kanskje er det nettopp deg vi ser etter?

Oversikt over stillingane finn du nedanfor, og informasjon om kvar stilling får du ved å følgje tilhøyrande lenke.

Nordfjord prosti:

Sunnfjord prosti:

Fana prosti:

Alle stillingane er tilgjengeleg på Kirkejobb.no og nav.no.

I tillegg har Bjørgvin bispedøme jamnleg bruk for vikarar i prestetenesta. For meir informasjon om vikarteneste i Bjørgvin, les her.