Teser i tiden: Frokostmøte 5. april

Velkommen til frokostmøte i Korskirken! Onsdag 5. april kl. 08.00 er det igjen klart for frokostmøte i prosjektet "Teser i tiden" v/Reformasjonsbyen Bergen. Dette blir det siste frokostmøtet før vi tar "sommerpause".

Ukens tese er fra Kristine Nilsen Oma og lyder: Hjertet må brukes foran regler og byråkrati i saker som bryter menneskerettigheter.

Tesen vil bli presentert på frokostmøtet i Korskirken av Kristine Nilsen Oma, før publikum får anledning til å si hva de mener om den.

En tese uttrykker i dette tilfellet en påstand noen ønsker å hevde om hva som er viktig i verden i dag. Noe som bør løftes, fikses eller skrotes.

Godt Brød avd. Korskirkeallmenningen stiller med frokost-deal i anledning frokostmøtene. Fra kl. 07:30 kan man kjøpe med seg "Lutherfrokost" inkl. kaffe til kr 55.

Engasjerer du deg i kirken eller samfunnslivet ellers? Har du kanskje en påstand du ønsker å hevde? Send inn din tese via eget skjema på våre hjemmesider (se link lengre nede på siden). Utvalgte teser vil blant annet bli presentert på Johanneskirkens tårn og debattert på våre frokostmøter.

Følg Facebooksiden vår "Reformasjonsbyen Bergen 2017" for daglige oppdateringer og mer informasjon.

Kontaktinformasjon for Bjørgvin bispedøme

Bjørgvin biskop og bispedømeråd Strandgaten 198 Postboks 1960, Nordnes 5817 Bergen

E-post: bjoergvin.bdr@kyrkja.no
Org.nr: 818 066 872