Bli med langs kystpilegrimsleia

Bli med på ei indre og ytre reiselangs kystpilegrimsleia i Møre 10. - 13. august

Turen starter i Kristiansund, med dagstur til Edøya. Dagen etter går turen til Averøya og til forskjellige kirkesenter på øya. Tredje dag går turen over Atlanterhavsvegen - via Hustad - til Bud kirke. Fjerde dag går turen til Molde og Veøya.

Ved siden av de storslåtte naturopplevelsene, spennende blikk inn i kirkehistorien mm., får deltakerne gjennom kveldssamlingene anledning til å høre om flere personer som har fått livet sitt forandret gjennom NMS sitt arbeid. Og du kan være med å gi din misjonsgave via sms.

Se mer om kystpilegrimsturen

Pris for hele turen er kr. 3 950. Dette inkluderer transport, alle måltid og overnattinger med nistesmøring, guiding, mm.

Påmelding sendes på mail til jannebj@nms.no eller på sms til 40 40 60 62 innen 15. juni 2017.

Vi gjør oppmerksom på at på denne turen blir det kun 20 plasser. Påmeldinga er allerede i gang.

Kontaktinformasjon for Møre bispedømeråd - Møre biskop

Besøksadresse: