Klart for Ungdomsting 2018

3. - 4. mars 2018 er det klart for nytt Ungdomsting i Møre bispedøme. – Ungdommen er kyrkja si framtid. Vår stemme må bli høyrt, seier rådgivar ungdom i Møre bispedøme, Evy Marie Tofte.

Di kyrkje - Mi framtid er tema for årets ungdomsting, som blir arrangert i Molde. Alle som vil kan delta under ungdomstinget, men berre 2 frå kvar kyrkjelyd eller ungdomsorganisasjon kan vere delegatar med røysterett.

Programmet for samlinga vil variere mellom sakspresentasjon, plenumsdebatt, komitéarbeid, workshop, foredrag og selvsagt sosialt program med mat og kveldssamling. Samlinga og overnattinga er på Seilet hotell.

Biskop Ingeborg vil være med under deler av samlinga.

Påmeldingsfristen er 23. februar   –  Meld deg på Ungdomstinget 2018

Les meir om Ungdomstinget 2018

Les meir i nettsaka om ungdomstinget

Har du spørsmål knytt til arrangementet kan du kontakte rådgivar ungdom i Møre bispedøme, Evy Marie Tofte - mobil: 936 81 781 - e-post: et228@kyrkja.no