Nyåpning av Bagn kyrkje 9. desember kl. 1100

2 søndag i advent er det endelig tid for å åpne Bagn kyrkje igjen  etter at den har vært stengt siden juni, og etterpå blir det kaffi i prestegården.

Velkommen til den første gudstjenesten i den nyrestaurerte Bagn kyrkje.
Konfirmantene deltar og det blir bl.a tenning av adventslys og en kort orientering om arbeidet som er gjort i kirka denne sommeren/høsten og om arbeidet som gjenstår.

Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe hos Signe prest i Prestegården. Signe prest flyttet inn i prestegården sent i høst, og det er endelig "lys i glasa" der igjen. Denne formiddagen åpner hun storstuene til kirkekaffe. Det vil bli vist bilder fra restaureringsarbeidet i kirka.

VELKOMMEN!

Kontaktinformasjon for Sør-Aurdal kirkelige fellesråd

Besøksadresse:
Tingvollbakkin 9.
Kirkekontoret ligger i u-etasjen på kommunehuset i Bagn.

Postadresse:
Tingvollbakkin 15, 2930 BAGN