VESTÅSKAPELLET JUBILERER 12/8-2018

Veståskapellet fyller 50 år i 2018.  Jubileumskomiteen er godt i gang med planleggingen og datoen 12. august kan allerede nå reserveres for festgudstjeneste og festprogram på Veståsen.

Biskop Solveig Fiske og prost Carl Philip Weisser har takket ja til å delta og vil planlegge festgudstjenesten i samarbeid med våre prester og kantor.

Det er ønskelig at alle som er blitt døpt eller har viet seg i kapellet skal få en særskilt invitasjon til jubileet. Etterkommerne til byggherrene står også på invitasjonslista i tillegg til bygde- og hyttefolket.

Det er stas å jubilere så vi håper på stor deltakelse på Veståsen denne dagen, vi kan friste med:
Festgudstjeneste, deilig matservering, jubileumsfest og kafe og kaker.

Sett av dagen allerede nå! VELKOMMEN!

Kontaktinformasjon for Sør-Aurdal kirkelige fellesråd

Besøksadresse:
Tingvollbakkin 9.
Kirkekontoret ligger i u-etasjen på kommunehuset i Bagn.

Postadresse:
Tingvollbakkin 15, 2930 BAGN